Activiteiten

HOME >> ACTIVITEITEN

ACTIVITEITEN

Maandelijkse vergaderingen

Maandelijks wordt er een vergadering gehouden en dit telkens op de 2de vrijdag van de maand. Er wordt samengekomen in 's Hertogenhof, Dorpstraat 69, 3350 Linter.

Tijdens deze bijeenkomsten worden niet enkel de  afgewerkte modellen besproken,  er is ook de  mogelijkheid om te werken aan eigen modellen. Dit heeft als voordeel dat de collega modelbouwers de nodige tips en raad kunnen geven over bepaalde techieken. Hiervoor is het meebrengen van eigen materiaal wel noodzakelijk.


Tevens worden  de  agendapunten overlopen en eventueel details besproken aangaande beurzen en/of geplande uitstappen. De bijeenkomsten beginnen om 19.30 en ook niet-leden mogen altijd eens een kijkje komen nemen. Graag wel even een seintje op voorhand geven - info@hamover.be


Dit alles in een open en vriendelijke sfeer, het IPMS Belgium  motto indachtig:

"voor modelbouwers, door modelbouwers".

Beurzen, tentoonstellingen en uitstappen

2023

zaterdag 09 dec (*)

vrijdag 22 dec (**)

2024

vrijdag 12 jan

zaterdag 10 feb (*)

 vrijdag 08 maa

vrijdag 12 apr

zaterdag 11 mei  (*)

vrijdag 14 jun

vrijdag 12 jul

vrijdag 13 sep

zaterdag 12 okt (*)

vrijdag 08 nov

vrijdag 20 dec (**)

(*) modelbouwdag van 10 to 16u

(**) quiz

Data 2023

Regelmatig worden er door divrese modelbouwverenigingen beurzen en tentoonstellingen georganiseerd. Deze zijn een goede gelegenheid om andere clubs te ontmoeten, aan wedstrijden deel te nemen (voor zij die dat willen), diverse modellen te bewonderen of die lang gezochte modelbouwdoos te vinden. Regelmatig worden zo'n evenementen dan ook in clubverband bezocht.


Een globaal overzicht van alle beurzen in binnen- en buitenland vind je op de website van IPMS Belgium onder de rubriek "Agenda".


Verder wordt er ook al eens een uitstap georganiseerd naar een museum of grote modelbouwwinkel in het binnen- en of het buitenland. 

Enkele sfeerbeelden van tijdens de vergaderingen, inclusief meegebrachte modellen, en uitstappen.